برگزاری برنامه دوچرخه سواری بانوان هیأت علمی دانشگاه شیراز به همت امور زنان و خانواده دانشگاه و همکاری معاونت فرهنگی و تربیت بدنی با حضور ۳۵ نفر از بانوان هیأت علمی برنامه ورزشی دوچرخه سواری از  ساعت ۷ صبح تا ۸:۳۰ دقیقه  برگزار گردید.

در این برنامه فعالیت های ورزشی مختلفی از جمله برگزاری مسابقه دوچرخه سواری با مدیریت خانم عسکری منش از واحد تربیت بدنی، انجام برخی از فعالیت های ورزشی از جمله حرکات یوگا توسط خانم دکتر آفرین زارع از بخش ادبیات عرب و حضور قهرمان بین المللی دوچرخه سواری خانم فرانک پرتوآذر انجام شد.

در پایان این برنامه خانم دکتر میرقادری از بخش ادبیات عرب نفر اول و خانم دکتر ساداتی به عنوان نفر دوم نفر سوم خانم دکتر فضائلی انتخاب شدند.

خانم دکتر البرزی هدف از این برنامه را تشویق و ترغیب بانوان به فعالیت های ورزشی عنوان نمودند و از سوی دیگر ایجاد فضاهای شاد و فرح بخش را در ایجاد همدلی و روحیه همکاری و سلامت روان بین اعضا به عنوان هدفی اساسی مطرح نمودند.

امورزنان وخانواده دانشگاه شیراز