انجمن شیمی ایران

«به نام خدا»

«افتخاری دیگر برای جامعه علمی، به ویژه جامعه علمی شیمی کشورمان»

اکادمی علوم جهان برای کشورهای در حال توسعه (TWAS)  از سال ١٩٩۶جایزه ارزشمند

TWAS Medal Lectures

در علوم و تکنولوژی را سالانه به یکی از اعضای اکادمی که  در پیشبرد علوم و تکنولوژی سهم بسزایی داشته اند، اعطا می نماید. جایزه سال ٢٠١٨ به شیمیدان برجسته و صاحب مکتب کشورمان خانم پروفسور افسانه صفوی  تعلق گرفته است که در بیست و هشتمین گردهمایی عمومی TWAS در طی مراسمی به ایشان اهدا خواهد شد. خانم دکتر صفوی در این گردهمایی در زمینه دستاوردهای تحقیقاتی و علمی خویش سخنرانی خواهند نمود.

هیات مدیره انجمن شیمی ایران این افتخار آفرینی را خدمت دانشمند بین المللی، شیمیدان برجسته و بانوی فرهیخته، خانم پروفسور صفوی، همسر گرامی ایشان جناب آقای پروفسور ناصر ایرانپور که ایشان نیز از جمله دانشمندان و شیمیدانهای برجسته کشورمان می باشند، خانواده محترم، شاگردان، ارادتمندان، دانشگاهیان فرهیخته دانشگاه شیراز و ‌جامعه علمی پیشتاز و پیشگام شیمی کشور صمیمانه تبریک عرض می نماید. از خداوند بزرگ سلامتی و عزت روز افزون برای این دانشمند فرهیخته کشورمان را طلب می نماییم.

وبگاه انجمن شیمی  ایران

www.ics.ir

به کانال خبرى انجمن شیمى ایران بپیوندید و در جریان تازه ترین اخبار این انجمن قرار گیرید.