مراسم جشن بزرگداشت مقام زن در تاریخ ۹۶/۰۱/۳۰ با حضور خواهران کارمند شاغل در دانشکده های مهندسی ، خواهران بازنشسته ، دکتر عابدینی ، ریاست دانشکده مهندسی و دعوت از سخنرانان زیر توسط سرکار خانم رودکی و با برنامه ریزی سرکار خانم آقائی و مدیریت محترم امور اداری رأس ساعت ۱۰ صبح در تالار امیرکبیر و با مجری گری سرکار خانم حسینی برگزار گردید.

• سرکار خانم دکتر البرزی
  • سرکار خانم دکتر علیخانی
  • سرکار خانم شیرازی

ابتدا پس از تلاوت آیاتی از کلام الله مجید و نواخته شدن سرود جمهوری اسلامی،دکتر عابدینی در ضرورت برگزاری هر چه با شکوه تر مراسم مزبور به منظور آشناا نمودن خواهران کارمند دانشکده ها با حقوق شهروندیشان و ایجاد نشاط و انگیزه در  این قشر زحمتکش بیاناتی ایراد نمودند.متعاقب آن سرکار خانم دکتر البرزی پیرامون نقش و جایگاه بانوان در توسعه و تعالی دانشگاه بیاناتی ایراد نمودند و سپس سرکار خانم منفرد اشعار زیبایی که خودشان به مناسبت بزرگداشت حضرت فاطمه سلام الله علیها و در خصوص سروده بودند،قرائت نمودند و در پی آن سرکار خانم شیرازی مطالبی پیرامون جایگاه بانوان در دین مبین اسلام و… ایراد نمودند.متعاقب آن سرکار خانم دکتر علیخانی مطالبی را پیرامون نقش اجتماعی بانوان و ضرورت شرکت آنان در انتخابات ریاست جمهوری و شورای اسلامی شهر و روستا ایراد نمودند. پایان بخش مراسم بزرگداشت مقام زن ، توزیع جوایز نفیس به قید قرعه در میان بیست نفر از بانوان حاضردر جلسه بود.