نشست مشاوران زنان و خانواده دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی

تاریخ: روز چهارشنبه  ۵/۱۰/۹۷ ساعت ۹ صبح لغایت ۳ بعد از ظهر

میزبان: سرکار خانم دکتر کیاسالاری، مشاور محترم وزیر علوم در امور زنان و خانواده

مکان برگزاری: تهران، سالن جلسات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

در این جلسه مسائل زیر جهت بررسی و پیگیری مطرح شد:

1. درخواست مشخص کردن جایگاه حقوقی مشاوران امور زنان و خانواده در دانشگاه ها و بررسی این مساله که آیا پست مشاور پست درستی است یا اداره کل امور زنان یا دفتر امور زنان داشته باشیم تا قدرت اجرایی داشته باشیم.
  2. طرح درخواست حضور مشاوران امور زنان و خانواده در شوراهای اصلی تصمیم گیری در دانشگاه ها
  3. تشکیل بانک اطلاعاتی از زنان فرهیخته در دانشگاه های مختلف کشور برای به کارگیری بانوان فرهیخته در پست های مهم اجرایی و تقویت توانمندی های زنان
  4. برگزار کردن نشست های مشاوران امور زنان و خانواده به صورت منطقه ای هر سه ماه یک بار با میزبانی یکی از دانشگاه ها به طوریکه مصوباتشان قابل پیگیری و اجرا باشد.
  5. از آنجایی که وزارت علوم هر سال ردیف هایی را به نام “ردیف های متمرکز” دارد پیشنهاد شد یک “ردیف متمرکز “با محل مشخص به مشاور امور زنان و خانواده اختصاص داده شود.
  6. تاکید روی و پیگیری برنامه های ورزشی برای بانوان شاغل در دانشگاه ها
  7. آسیب شناسی اینکه چرا دختران تمایل به ادامه تحصیل در مقاطع تحصیلات تکمیلی دارند ولی تمایل به ازدواج و تشکیل خانواده ندارند.

1 thought on “نشست مشاوران زنان و خانواده دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی