نظرسنجی سایت امور زنان و خانواده

بسم الله الرّحمان الرّحیم. با لطف خداوند متعال طراحی و بنیان نهی پایگاه اینترنتی امور زنان و خانواده ی دانشگاه شیراز با موفقیت به پایان رسیده است. ضمن تبریک سال نو از شما کاربران محترم خواستاریم نظرات ارزنده ی خود راجع به قسمت های مختلف سایت و پیشنهادهای احتمالی را از طریق فرم نظرات زیر به اطلاع ما برسانید. با سپاس از حسن توجه شما.

3 thoughts on “نظرسنجی سایت امور زنان و خانواده

1. با سلام.
    امروز خیلی اتفاقی به سایت شما برخورد کردم. من فارغ التحصیل جمعیت شناسی دانشگاه شیراز هستم. نام سایت شما محرک من بود که ببینم قراره اینجا چه کاری برای خانم ها انجام بشه. ولی اطلاعات خاصی دریافت نکردم و اطلاعات سایت هنوز ناقصه. کاش کمی هم به اشتغال بانوان تحصیل کرده توجه می شد. این روزها دیگه دارم به افسردگی می رسم. از این به بعد حتما به سایت شما بیشتر سر می زنم که شاید بارقه ی امیدی برای کسانی چون من باشه.
    با تشکر

1. با تشکر از نظر لطف و پیشنهاد ارزنده شما،ماهم همچون شما دغدغه اشتغال بانوان را داریم و تلاش می کنیم که بتوانیم از شایستگی ها و توانمندی های بانوان تحصیل کرده استفاده ی مناسب را داشته باشیم.
      منتظر پیشنهادها و نظرات ارزشمند شما هستیم.