تاریخ انتشار: ۱۴۰۴/۰۴/۲۳
مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری فارس از شرکت دانشبنیان زریندانه رویان مستقر در دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز، بهعنوان واحد تولیدی برگزیده کشور در حوزه ایمنی غذا در سال ۱۴۰۴، به مدیریت دکتر محبوبه فضایلی، عضو هیئتعلمی بخش علوم و صنایع غذایی دانشگاه شیراز بازدید و از عوامل این مجموعه تقدیر کرد.
دکتر سمانه ذوالقدری جهرمی، مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری فارس، طی بازدیدی از شرکت زریندانه رویان، ضمن تقدیر از دکتر فضایلی، استادیار دانشگاه شیراز و مدیرعامل این مجموعه اظهار کرد: دستاوردهای این شرکت نشاندهنده اراده و توانمندی یک بانوی مدیر و سختکوش در عرصة کارآفرینی و تولید است که میتواند الگویی برای دختران جوان ما باشد.
وی افزود: فعالیت این بانوی کارآفرین نمونه از این نظر نیز قابل تقدیر است که ضمن ایجاد یک فعالیت اقتصادی پایدار، در زمینه رفع نیازهای غذایی بیماران خاص سلیاکی گام برمیدارند.
دکتر محبوبه فضایلی نیز در جریان این بازدید بیان کرد: این شرکت در سه حوزهی محصولات بدون گلوتن (مناسب بیماران سلیاکی)، محصولات کم پروتئین (مناسب بیماران PKU) و محصولات بدون قند (مناسب بیماران دیابتی) فعالیت دارد و باتوجه به قیمت بالای مواد اولیه مصرفی و همچنین کیتهای تشخیصی، بهمنظور ایجاد تنوع در محصولات سلامتمحور مناسب بیماران خاص احتیاج به حمایت از تولید این محصولات داریم.
گفتنی است، شرکت زریندانه رویان در زمینه تولید محصولات مناسب بیماریهای متابولیک مانند سلیاک، PKU و دیابت فعالیت داشته و در سال ۱۴۰۲ تولید خود را بهصورت صنعتی در فضایی واقع در دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز آغاز کرده است. رسالت شرکت زریندانه رویان، تولید محصولات بدون گلوتن با کیفیت مطلوب، ارزش غذایی بالا و ماندگاری کافی بدون احتیاج به نگهداری در دمای فریزر است. تولید محصولات بدون گلوتن موگه تحت شرایط کنترلشده دقیق و تحت نظارت آزمایشگاه مجهز برای کنترل عدم آلودگی مواد اولیه و محصول نهایی به گلوتن صورت گرفته و با بستهبندی مناسب وارد بازار میشود. این شرکت بهمنظور تنوعبخشیدن به محصولات بدون گلوتن قابل عرضه در فروشگاههای سراسر کشور، محصولات خود را با نان تست، کیک و انواع آرد نان، آرد کیک و پنکیک بدون گلوتن آغاز کرده و در ادامه برنامه تولید دیگر محصولات بدون گلوتن مانند نان لواش با ماندگاری بالا و پاستا را خواهد داشت. این شرکت زریندانه رویان با بهرهگیری از تیمی متشکل از 15 نیروی متخصص و مجرب در حوزه صنایع غذایی، توانسته است، گامهای بلندی در تولید محصولات بدون گلوتن بردارد و تاکنون 45 محصول متنوع بدون گلوتن ازسوی این شرکت تولید شده است.
